Bij de bouw of renovatie van uw woning bepaalt u vooraf met uw elektricien de omvang van de benodigde elektrische apparatuur. Daar stemt u vervolgens zo effectief mogelijk de elektrische installatie op af. 

Naast een basisinstallatie heeft u de mogelijkheid om uw slimme woning later uit te breiden met meerdere slimme toepassingen. Busch-Jaeger toont het prijsverschil tussen conventionele elektrische apparatuur, een Busch-free@home® installatie en de installatie van KNX technologie:
 

Van de bouwsom wordt gebruikt voor een reguliere elektrische installatie.

 

Al voor ongeveer 7% van de bouwsom kan uw woning worden uitgerust met het Busch-free@home® domotica systeem.

 

 

 

Voor 10% van de bouwsom heeft u de beschikking over een KNX systeem met twee functies die op elk moment kunnen worden uitgebreid.

 

Bron: ELEKTRO+

Domotica voor bestaande bouw en renovaties

Zonder hak- en breekwerk en betaalbaar

Door draadloze domotica systemen kunnen huurappartementen en oudere gebouwen ook kosteneffectief worden voorzien van de nieuwste huisbesturing. Busch-Jaeger biedt hiervoor het Busch-free@home® Wireless systeem aan. 

In tegenstelling tot bekabelde systemen, die meer geschikt zijn voor nieuwe gebouwen en algemene restauraties, worden draadloze domotica toepassingen geïnstalleerd zonder zonder hak– en breekwerk in uw muren. 

Alle functies kunnen ook bediend worden met de smartphone of tablet. In een appartement met drie kamers kan de draadloze domotica voor licht, verwarming en zonwering geïnstalleerd worden vanaf 2.800 euro. Speciaal voordeel: Het gebruik van Smart Home systemen maakt energiebesparingen van maximaal 30 procent mogelijk.
 

Busch-free@home® integreren met audio- video- en huishoudapparatuur

Uw slimme huisbesturing verder uitbreiden 

Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Sonos
Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Sonos

Maak van uw hele woning een audiosysteem. Koppel uw Busch-free@home® systeem aan de SONOS multiroom geluidssystemen voor muziek, films en televisie. Geniet overal van het best mogelijke geluid bedienbaar vanaf uw smartphone en tablet.

Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Bosch
Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Bosch

Het Smart Home systeem van Busch-Jaeger is met KNX eenvoudig te koppelen aan de huishoudelijke apparaten van Bosch, zoals wasmachines, vaatwassers en ovens.

Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Philips
Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Philips

Busch-Jaeger en Philips geven een nieuwe impuls aan domotica toepassingen voor verlichting. Door Philips HUE verlichting te integreren binnen het Busch-free@home® systeem kunt u ook LED verlichting van afstand bedienen en automatisch aan uw wensen laten aansluiten.

Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Bang & Olufsen
Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Bang & Olufsen

Uw HighEnd home entertainment systeem van Bang&Olufsen is zeer eenvoudig te koppelen met uw KNX domotica.

Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Gardena
Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Gardena

Combineer de toonaangevende sproeisystemen van Gardena met uw Busch-Jaeger domotica voor innovatieve en tijdbesparende oplossingen voor uw tuin.

Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Miele
Busch-Jaeger Smart Home apparaten aansluiten op Miele

Samen met Miele integreert Busch-Jaeger keukenapparatuur met domotica toepassingen in huis. Verhoog de energie-efficiëntie van uw huishuidelijke apparten en toebehoren.

Meer domotica mogelijkheden ontdekken

Smart home configurator

Smart Home Configurator

Stel zelf uw persoonlijke domotica systeem samen 

Start de Smart Home Configurator

Verkooppunten

Zoekt u een Busch-Jaeger leverancier bij u in de buurt?

 

Leverancier zoeken

 
 
DICHT