Veiligheid
Smart Home domotica toepassingen voor een veilig gevoel

Außenansicht einer Eingangssitatuation. Neben der Eingangstür hängt eine Busch-Welcome® Außenstation.

Deurcommunicatie

Slimme beveiliging van uw huis

De Smart Home deurcommunicatie geeft u een veilig gevoel. Op afstand heeft u volledige controle over wie uw woning betreedt. Naast audio- en video deurbellen kunt u ook kiezen voor toegangscontrole met een PIN-code, transponder modules of deuren openen met een vingerafdruk.

 

Meer informatie over veilige toegangscontrole

Het deurcommunicatiesysteem Busch-Welcome® biedt uitgebreide beveiliging bij de ingang van uw huis. Met Busch-Welcome® kunt u kiezen voor een audio- of video deurbel. De geïntegreerde camera heeft een breed gezichtsveld en herkent mensen zelfs in het donker door de infrarood functie. Een veilig gevoel gedurende de hele dag. Verlaat zonder twijfel uw woning, omdat u de deur kunt openen zonder sleutel. Dit is met Busch-Welcome® namelijk mogelijk door middel van een PIN-code, transponder key cards of het scannen van uw vingerafdruk. Busch-Welcome® is geschikt voor nieuwbouw en modernisering van bestaande bouw van alle soorten vastgoed. Het toegangssysteem is individueel te gebruiken, maar ook eenvoudig te integreren in de Busch-free@home® domotica toepassingen.

Bekijk het deurcommunicatie assortiment

Bild einer Busch-Welcome Außenstation von Busch-JaegerBusch-Welcome® video-buitenpost, roestvrij staal / geborsteld 
Bild einer Busch-Welcome Außenstation Audio von Busch-JaegerBusch-Welcome® audio-buitenpost, roestvrij staal / geborsteld 
Bild eines Busch-Welcome Fingerprint-Moduls von Busch-JaegerBusch-Welcome® vingerafdruk module, roestvrij staal / geborsteld 
Bild eines Busch-Welcome® Tastatur-Moduls von Busch-JaegerBusch-Welcome® toetsmodule, roestvrij staal / geborsteld 
Bild eines Busch-Welcome Transponder-Modul von Busch-JaegerBusch-Welcome® Transponder module, roestvrij staal / geborsteld 

Weerstation

Uw huisbesturing past zich automatisch op de weersomstandigheden aan

Het Busch-free@home® weerstation meet voor u de temperatuur, windkracht en neerslag. Waait het buiten hard, dan wordt uw zonwering automatisch omhoog gehaald. Schade aan jaloeziën en rolluiken behoren zo tot het verleden. Als er nog een dakraam open staat, kan het domotica systeem een waarschuwingsbericht sturen naar uw smartphone of tablet.

 

Meer informatie over het weerstation

Bild einer Busch-free@home Wetterstation von Busch-JaegerBusch-free@home® Weerstation 

Altijd de juiste zonwering: wanneer het warm wordt in de zomer zorgt het weerstation dat de zonwering al het zonlicht in de woning verduistert. Afhankelijk van de positie van de zon worden de shutters, jaloeziën of rolluiken automatisch gesloten. ‘s Ochtends wanneer de zon opkomt de zakt de zonwering aan de oostzijde van het huis, in de middag de zuidkant en westkant. Verschillende functies, zoals de verwarming, airco en zonwering worden afhankelijk van de weersomstandigheden automatisch geregeld. Alle weersinformatie met bijbehorende instellingen zijn beschikbaar binnen het Smart Home panel en te bekijken en regelen op uw mobiele apparaten.

Bekijk de producten voor weersafhankelijke huisbesturing

Bild einer Busch-free@home Wetterstation von Busch-JaegerBusch-free@home® Weerstation 
Bild eines Fensters, welches die Anwesenheitssimulation von Busch-Jaeger zeigt.

Aanwezigheidssimulatie

Schrik ongewenste bezoekers af bij langdurige afwezigheid

Bent u voor een langere tijd afwezig? Laat uw woning dan met een gerust gevoel achter door de perfecte aanwezigheidssimulatie van Busch-free@home®. Het systeem simuleert uw aanwezigheid door bijvoorbeeld in de ochtend de zonwering te openen, ‘s avonds de verlichting aan te zetten en regelmatig de TV in- en uit te schakelen. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

 

Meer voordelen van de aanwezigheidssimulatie

Per smartphone of tablet activeert u eenvoudig de timerfunctie voor de aanwezigheidssimulatie in de Busch-free@home® app. Zelfs wanneer u op vakantie bent. Zodra het begint te schemeren wordt automatisch de verlichting geactiveerd en wanneer ‘s ochtends de zon opkomt schakelt het weer automatisch uit. U kunt er ook voor kiezen om de zonwering te laten openen of sluiten volgens uw vooraf ingestelde wekelijkse schema. Doordat het domotica systeem tijdens uw vakantie uw aanwezigheid simuleert volgens uw daadwerkelijke routine biedt het een optimale bescherming tegen inbraak.

Bekijk het assortiment

Bild eines IPhones mit der Busch-free@home App Anwesenheitssimulation von Busch-Jaeger  Busch-free@home® iOS app voor aanwezigheidssimulatie 
Bild eines IPads mit der Busch-free@home App Anwesenheitssimulation von Busch-Jaeger  Busch-free@home® Android app voor aanwezigheidssimulatie 
Bild eines Busch-ComfortPanel von Busch-JaegerBusch-free@homePanel, zwart 
Ansicht eines Bewegungsmelders von Busch-Jaeger an einer Hauswand

Bewegingsmelder

Uw betrouwbare bewaker

De innovatieve bewegingsmelders hebben altijd de volledige omgeving in beeld. Zodra er beweging plaatsvindt wordt automatisch de buitenverlichting aangezet. Zo schrikt u ongewenst bezoek gemakkelijk af. De bewegingsmelders zijn ook binnen toepasbaar voor bijvoorbeeld uw toilet of meterkast.

 

Meer informatie over bewegingsmelders

Bild eines Busch-Wächter® 220 MasterLINE von Busch-JaegerBusch-Wächter® 220 MasterLINE 
Bild eines Busch-free@home® Bewegungsmelders von Busch-JaegerBusch-free@home® bewegingsmelder / future® linear 1-voudige schakelaar / studiowit mat 

De intelligente Busch-Wächter® bewegingsmelders geven u zowel binnen als buiten een beschermd gevoel. De verschillende modellen garanderen continue bewaking van uw privé omgeving over de gehele dag. De bewegingsmelder Busch-Wächter® 220 MasterLINE voor het Busch-free@home® systeem biedt handige functies, zoals automatische storingsonderdrukking en aanwezigheidssimulatie. Een ander voordeel is de demontagebemoeilijking. Ook bij slechte weersomstandigheden blijft de detectiezone (220°) en reikwijdte (16 meter) even groot. Met de Busch-Wächter® 220 MasterLINE KNX kunt u de bewakingstaken perfect integreren in het KNX systeem van het gebouw. Net als de verlichting, zonwering en verwarming kunt u de bewegingsmelder binnen het KNX systeem op afstand bedienen vanaf uw tablet of smartphone. Moderne gebouwbesturing vanuit elke locatie.

Bekijk het assortiment KNX domotica

Bild eines Busch-Wächter® 220 MasterLINE von Busch-JaegerBusch-Wächter® 220 MasterLINE 
Bild eines Busch-free@home® Bewegungsmelders von Busch-JaegerBusch-free@home® bewegingsmelder / future® linear 1-voudige schakelaar / studiowit mat 

Paniekschakelaar

Veilig gevoel binnen handbereik

Verdachte geluiden midden in de nacht? Met de paniekschakelaar activeert u met één druk op de knop alle binnen- en buitenverlichting naar keuze. Zo schrikt u ongewenste bezoekers direct af. Optimale controle in geval van nood.

 

Hoe werkt de paniekschakelaar?

Om de paniekschakelaar te gebruiken maakt u gewoon een vooraf ingestelde lichtscène die uw gehele woning verlicht. Deze scène kunt u vervolgens koppelen aan een centrale schakelaar. Geef uzelf ‘s nachts een veilig gevoel door de schakelaar naast uw bed te monteren. Bij een noodgeval heeft u dan met één handbeweging alles in zicht.

Assortiment paniekschakelaars

Bild eines Schalters mit geschlossener Wippe future® linear von Busch-Jaegerfuture® linear 1-voudige schakelaar / studiowit mat 
Ansicht eines Sicherhungskastens, der durch den Busch-Jaeger Überspannunggschutz vor Blitzeinschlägen geschützt wird.

Overspanningsbeveiliging

Beschermt uw elektronica bij blikseminslag en storingen

Blikseminslag of elektriciteitsstoringen kunnen grote schade aan uw TV, video- en hifi-systemen veroorzaken. Met overspanningsbeveiliging beschermt u uw elektrische apparaten effectief tegen blikseminslag en stroomstoringen.

 

Hoe werkt een overspanningsbeveiliger?

Bild eines ABB QuickSafe von Busch-JaegerABB QuickSafe® overspanningsbeveiliger 

De meeste schadegevallen komen voort uit onvoorziene schommelingen in de elektriciteitsspanning in uw aansluiting, maar ook binnen de bekabeling van uw apparaten of domotica systeem. Een betrouwbare overspanningsbeveiliging beschermt alle mogelijke ingangen tegen fluctuaties. Zo voorkomt u niet alleen materiële schade, maar ook het verlies van gegevens, mogelijke brand en persoonlijk letsel. De Quicksafe® overspanningsbeveiliger van ABB detecteert temperatuurstijging zeer snel en beschermt uw elektronische apparaten zodra de temperatuur gevaarlijke waarden aanneemt.

Overspanningsbeveiligers assortiment

Bild eines ABB QuickSafe von Busch-JaegerABB QuickSafe® overspanningsbeveiliger 
Ansicht eines Fensters, das über die Fenstersteuerung von Busch-Jaeger überwacht wird.

Venstermelder

Waarschuwing wanneer ramen niet gesloten zijn

De Busch-free@home® venstermelder analyseert alle actuele posities van uw venster handgrepen. Zo brengt het u op de hoogte wanneer ramen niet vergrendeld zijn. Optimale bescherming tegen ongewenst bezoek en erg handig bij regen.

 

Hoe werkt de venstermelder?

Kent u dat? Elke keer dat u het huis verlaat een rondje moeten maken om te controlen of u alle ramen vergrendeld heeft. Met de venstermelder van Busch-free@home® behoort dit tot de verleden tijd. Het systeem controleert de positie van elke handgreep en weet exact of het raam is geopend, gekanteld of gesloten. De venstermelder wordt aangebracht tussen de bestaande raamgreep en het kozijn. Ook voor dakramen, duren en poorten is er een passende oplossing. De Busch-free@home® universele venstermelder informeert u direct bij elke toestandverandering.

Bekijk het assortiment

Bild eines Busch-free@home® Fenstermelders von Busch-JaegerBusch-free@home® venstermelder 
Bild eines Busch-free@home® Universalmelders von Busch-JaegerBusch-free@home® universele venstermelder 

Meer mogelijkheden van domotica ontdekken?

Smart home configurator

Smart Home Configurator

Stel zelf uw persoonlijke domotica systeem samen 

Start de Smart Home Configurator

Verkooppunten

Zoekt u een Busch-Jaeger leverancier bij u in de buurt?

 

Leverancier zoeken

 
 
DICHT