Energie-efficiëntie
Kosten besparen met domotica

Zonwering besturing

Verwarmingskosten besparen door geautomatiseerde zonwering

Automatisch uw zonwering omhoog of omlaag laten gaat biedt veel comfort, maar bespaart daarnaast ook nog eens energie. Als het buiten koud is kunt u overdag het zonlicht gebruiken om de temperatuur in huis te behouden en verwarmingskosten te besparen. ‘s Avonds sluit de zonwering automatisch om het huis te isoleren. In de zomer houdt het systeem de woning juist aangenaam koel door zonlicht te verduisteren.

 

Ontdek hoe Busch-free@home® uw energiekosten verlaagt

De intelligente zonwering besturing van Busch-Jaeger domotica bespaart u verwarmingskosten en vermindert de benodigde energie voor de airconditioning van uw kamers. Rolluiken en jaloeziën isoleren uw huis in de winter om kou tegen te gaan, terwijl de temperatuur in de zomer aangenaam koel blijft. U kunt de gewenste temperatuur en instellingen voorprogrammeren in het systeem. Door het uit te breiden met een weerstation anticipeert de automatische zonwering zelfs op de dagelijkse veranderende schemering, seizoenen en weersomstandigheden. De verschillende functies worden flexibel bediend via het slimme thuispaneel, schakelaars of met de app voor smartphone en tablet.

Bekijk het domotica aanbod voor zonweringen

Bild eines Schalters für die Jalousiesteuerung des Systems Busch-free@home, von Busch Jaege, Wippe 2-fachBusch-free@home® 2-voudige schakelaar, met symbool „Jaloezie“ future® linear / studiowit mat 
Ansicht einer Wand an der ein Busch-free@home® Schalter hängt. Neben dem Schalter sieht man noch Bücher und zwei Vasen.

Alles-uit-functie

Zekerheid dat al uw verlichting is uitgeschakeld

Verlaat u de woning en weet u niet zeker of alle lampen uit zijn? Geen probleem: Met de praktische alles-uit-functie kunnen alle apparaten in het huis tegelijkertijd worden uitgeschakeld. Een kostenbesparende functie voor meer energie-efficiëntie en veiligheid.

 

Voordelen van de alles-uit-functie

Bild einer Busch-free@home Wireless Sensoreinheit von Busch-JaegerBusch-free@home® Wireless 1-voudige sensoreenheid future® linear / studiowit mat 

De voorgeprogrammeerde alles-uit-schakelaar stelt u in staat om alle verlichting tegelijkertijd uit te schakelen. Dit is een vooraf ingestelde scène, die gemakkelijk kan worden bediend via een schakelaar op de muur of met de app voor de smartphone en tablet. Dit zorgt ervoor dat onnodige stroomverbruikers zeker uitgeschakeld zijn.

Welke producten heb ik nodig voor de alles-uit-functie?

Bild einer Busch-free@home Wireless Sensoreinheit von Busch-JaegerBusch-free@home® Wireless 1-voudige sensoreenheid future® linear / studiowit mat 
Ansicht einer Wand an der ein Raumtemperaturregler hängt. Rechts neben dem Schalter hängt ein Bild, links neben dem Schalter stehen zwei Vasen.

Verwarming & airco

De juiste temperatuur met de hoogste efficiëntie

Het Busch-free@home® systeem met integratie van slimme thermostaten ondersteunt een efficiënte regeling van de kamertemperatuur. Het is geschikt voor zowel radiatoren als vloerverwarming.

 

Meer weten over temperatuurregeling met domotica?

Busch-Jaeger heeft een breed scala aan domotica oplossingen die een efficiënte en comfortabele verwarmingsregeling mogelijk maken. Zo kunnen verwarming en airconditioning gekoppeld worden aan het Busch-free@home® systeem en van afstand bediend worden. Het intelligente verwarmingssysteem helpt u energiekosten te besparen door middel van passende verwarming. Tijdens nacht of afwezigheid schakelt de verwarming automatisch over naar de energiebesparende modus en wordt de temperatuur verlaagd. Wanneer u de ramen opent om het huis te laten luchten, wordt de verwarming automatisch uitgeschakeld. Zo bespaart u geld en energie.

Bekijk het assortiment slimme thermostaten

Bild des Raumtemperaturreglers future linear von Busch-Jaeger.Kamerthermostaat, future® linear / studiowit mat 
Radiatorthermostaat Basic 
Bild des Heizkörperthermostat Comfort von Busch-Jaeger.Radiatorthermostaat Comfort 

Zonne-energie

Energie intelligent opslaan en gebruiken

Met onze intelligente opslagoplossing voor uw zonnepanelen systeem kunt u optimaal bepalen wanneer en waar u de in uw eigen huis opgewekte zonne-energie gebruikt.

 

Ook uw zonnepanelen intelligent inzetten?

Bild eines ABB Reacts von Busch-JaegerABB REACT 

Het energie-opslagsysteem ABB REACT zorgt voor efficiënt gebruik van opgewekte zonne-energie voor uw woning. REACT is verkrijgbaar als 3,6 kW of 4.6 kW 1-voudige omvormer met geïntegreerde batterij van 2kWh. Dit maakt het mogelijk om overtollige energie gegenereerd door de zonnepanelen voor later gebruik op te slaan. Het is ook mogelijk om de energieopslag te verhogen, bijvoorbeeld wanneer de energievraag stijgt. De opslagcapaciteit van ABB REACT kan namelijk worden uitgebreid met nog eens 2 kWh blokken tot maximaal 6 kWh. Vier geïntegreerde lastscheiders zorgen dat het systeem blijft werken bij wisselspanning en stroomuitval. ABB REACT kent een eenvoudige bediening en is compatibel met de domotica systemen van Busch-Jaeger. Hiermee kunt u het beheer van het energieverbruik van uw woning ook door middel van de Busch-free@home® app uitvoeren.

Bild eines ABB Reacts von Busch-JaegerABB REACT 

Meer domotica mogelijkheden ontdekken

Smart home configurator

Smart Home Configurator

Stel zelf uw persoonlijke domotica systeem samen 

Start de Smart Home Configurator

Verkooppunten

Zoekt u een Busch-Jaeger leverancier bij u in de buurt?

 

Leverancier zoeken

 
 
DICHT