Smart Home
Centrale besturing
van uw huis

 

Volledige vrijheid voor uw wooncomfort

U bepaalt zelf hoe u de huisbesturing wilt bedienen. Via een schakelaar aan de muur, een centraal bedieningspaneel of per app voor smartphone en tablet. Altijd en overal uw huis besturen met één druk op de knop.

Domotica met spraakbesturing

Uw huis luistert naar u

„Schakel de plafondverlichting aan.“ Uw Smart Home app antwoordt: „Oké, de plafondverlichting is ingeschakeld.“ Met spraakcommando’s in de Busch-free@home® app bestuurt u eenvoudig uw slimme woning zonder hierbij op te hoeven staan.

Centrale besturing via het Busch-free@homePanel

Uw volledige wooncomfort sturen vanaf één wandpaneel

Al uw persoonlijke instellingen kunnen vanaf een centraal paneel op de muren worden bediend. Tik of swipe met uw vinger over het scherm om maximaal 16 functies te besturen. Zo kunt u verlichting, temperatuur en zonwering aanpassen aan de omstandigheden en met één druk op de knop vooraf ingestelde comfortscènes activeren.

Huisbesturing met slimme schakelaars

Slimme bediening met design uitstraling

De meest klassieke bediening is natuurlijk via schakelaars. Het Busch-free@home® systeem is eenvoudig te integreren met de slimme schakelaars van Busch-Jaeger. Voor elke gewenste functie biedt het programma de juiste schakelaar in mooie designs, passend bij uw woonstijl.

Uw slimme woning besturen via een app

Altijd en overal controle over uw domotica systeem 

De Busch-free@home® app biedt u de mogelijkheid om uw verlichting, temperatuur en zonwering op afstand te bedienen via smartphone of tablet. Prettig thuiskomen in een warme huiskamer, waar de verlichting al op de juiste sterkte schijnt. Dat regelt u gemakkelijk onderweg. 

Smart home configurator

Smart Home Configurator

Stel zelf uw persoonlijke domotica systeem samen 

Start de Smart Home Configurator

Verkooppunten

Zoekt u een Busch-Jaeger leverancier bij u in de buurt?

 

Leverancier zoeken

 
 
DICHT